De kop is er af - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van gerdaenhenk - WaarBenJij.nu De kop is er af - Reisverslag uit Kopenhagen, Denemarken van gerdaenhenk - WaarBenJij.nu

De kop is er af

Door: gerdaenhenk

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2010 | Denemarken, Kopenhagen

Gisteren (woensdag) na het 60-jarig huwelijksfeest van pa en ma Sportel zijn we naar Zuidbroek in Groningen gereden. Vanmorgen al vroeg weer uit het hotel vertrokken om vanavond in Kopenhagen te eindigen. Het is een prima reis geweest, eindelijk eens geen files (tussen Bremen en Hamburg wat vertraging). We zijn bij Flensburg in Duitsland Denemarken binnengereden. Op het eiland Funen hebben we de veerpont genomen naar Bojen. Vervolgens dwars over Funen over de grote, hoge brug die Funen met het eiland Sealand waar Kopenhagen op ligt verbindt. We hebben een hotel midden in de stad. Amsterdam's parkeren....hier overal 24 uur! Gaan nu een terrasje opzoeken. Het weer is prima nu nog ongeveer 19 graden. Tot volgende keer!

• 18 Juni 2010 - 11:21

Marian:

Nou luitjes, ik ben trots op jullie, het is gelukt.
    Ik hoop dat jullie een leuk feest hebben gehad en zo te lezen gaat de reis ook voorspoedig. Fijne reis nog en tot het volgende berichtje.
    Groetjes van ons

• 21 Juni 2010 - 18:55

Jeanneke:

Hi,

Hoe is het met het jonge paar? Lekker aan het genieten, en werkt het systeem in de auto ook naar wens. Geniet van de rust op de wegen, goede reis verder. Wij hebben het er alweer op zitten en gaan morgen werken, maar ja het verschil moet er zijn.

gr

Jeanneke en Patrick