laatste overnachting in Finland - Reisverslag uit Helsinki, Finland van gerdaenhenk - WaarBenJij.nu laatste overnachting in Finland - Reisverslag uit Helsinki, Finland van gerdaenhenk - WaarBenJij.nu

laatste overnachting in Finland

Door: gerdaenhenk

Blijf op de hoogte en volg

04 Juli 2010 | Finland, Helsinki

Vandaag de reis vervolgd naar het noorden. we zijn gestopt in Ivalo. de camping ligt aan een groot meer, Lake Inari. Een deel van de weg was een provinciale weg en de rest was snelweg. Het was allemaal hetzelfde: 2-baans en veeeeeel bomen (Jaap!), meren en rendieren, zowel op als naast de weg. het verkeer wordt ook steeds minder, soms wel 5 auto's achter elkaar. Er is hier verder niets te beleven, dus gaan we morgen nog maar een stukje verder naar het noorden. De temperatuur is prima, overdag rond 20 graden, en af en toe een beetje regen (opfrisser). Wel veel muggen en ander stekend gedierte. De camping ligt midden in een natuurgebied, dus de rendieren lopen voor de deur langs. Blijven de mooiste dieren hier! Bovendien smaken ze ook uitstekend!
Misschien tot morgen in Noorwegen.

• 05 Juli 2010 - 09:12

Koen En Fleur:

Wat een gave dieren zeg! Veel plezier nog!

• 05 Juli 2010 - 09:15

Ismonda:

Wat gaaf zeg!!!!!!!!
    Veel plezier verder!!!!!

• 05 Juli 2010 - 17:38

Jaap En Marian:

Wat een leuke plaatjes.
    Leuk om te zien dat jullie de smaak van waar ben jij.nu te pakken hebben. Wij staan een paar dagen op een camping in Heemskerk en genieten van het zonnetje en het strand. Tot ziens op het net.

• 06 Juli 2010 - 20:59

Gerard En Gert:

Zo te lezen hebben jullie het goed naar de zin geniet er nog van. Wij nog 2 weken en dan vertrekken wij voor 3 weken.
    Nog veel plezier en mooi weer.

Groetjes Gerard en Gert

• 09 Juli 2010 - 14:43

Anouk:

Vandaar de borden!

• 12 Juli 2010 - 12:57

Edmondt:

Leuk gewei voor boven de open haard..