dagje Helsinki
Door: gerdaenhenk
23 Juni 2010 | Finland, Helsinki
Vandaag nog maar een dag in Helsinki gebleven. Het weer is fantastisch: zonnig (21 C)en een beetje wind. Eerst naar het havengebied gelopen, daar een boottocht gemaakt in de baai om allerlei grote en kleine eilanden die daar liggen. Veel worden er gebruikt voor recreatie al/niet in combinatie met bewoning. Daarna naar de Lutherse en de russisch orthodoxe kerk geweest, en over de open markt en in de overdekte (oude) centrale markt rondgedwaald. Op diverse terrasjes verschillende keren de dorst gelest. De stad is zeker de moeite waard. Veel Finnen rebbelen aan een stuk door. Pogingen om er iets van te begrijpen hebben we opgegeven: je verstaat er absoluut niets van! Moe hangen we nu in een stoel op de hotelkamer, want er zitten heel wat metertjes in de benen!! Vanaf morgen gaan we via de oostkant van Finland naar het noorden en waarschijnlijk verblijven we dan hoofdzakelijk op campings. Of we daar internet aansluiting hebben is de vraag. dus: als het lukt tot morgen, anders tot een volgende keer.
24 Juni 2010 - 17:22
Gerdaenhenk:
Hallo hier is jullie nicht Tr.ik wil jullie even meedelen dat alles goed was in het ac.z.h. niets op.
Met Anneke gaat tot nu toe ook alles goed gisteren geholpen erg moe wil alleen maar rust.
nog een fijne trip verder,wij gaan zaterd.weer groetjes.b&t -
24 Juni 2010 - 18:25
Jeanneke:
Hi
Met de fotografie gaat het goed zo te zien. Heb je al panorama foto's gemaakt. He Gerda, kan je een beetje lekker shoppen daar? Het is hier inmiddels ook erg warm en zo blijf ik een beetje in de Griekse sfeer. Lekker genieten he
Gisteren ge-bbq met Corrie en Frits. Het is wel stil hoor.
spreek jullie later weer -
26 Juni 2010 - 09:38
Trudy En Jelle:
als jullie op de camping zitten kunnen jullie mooi het oranje kaarsje gebruiken hahahahahaha. veel plezier nog en blijf genieten.
Groetjes uit het warme holland.